Aanhangwagens van Jumbo Groenewegen

Veel flexibiliteit voor vrachtvervoer met een combinatie
Uw aanhangwagen precies op maat
Veel flexibiliteit voor vrachtvervoer met een combinatie

Aanhangwagens van Jumbo Groenewegen

Aanhangwagens van Jumbo Groenewegen geven u veel flexibiliteit voor vrachtvervoer met een combinatie. Een aanhangwagen van Jumbo Groenewegen is voor vervoerders die waarde hecht aan flexibiliteit en vakwerk met een lange levensduur.

De verschillende aanhangwagens van Jumbo Groenewegen

Uw aanhangwagen voor uw vracht

Jumbo Groenewegen biedt veel mogelijkheden om uw aanhangwagen precies op maat te maken voor uw vracht. Er is keuze uit een open aanhangwagen, eventueel uitschuifbaar. Of een aanhanger met een opbouw, dit kan zowel een schuifzeilopbouw als ook een plywoodopbouw zijn. Jumbo Groenewegen biedt ook aanhangwagen voor containervervoer, of speciale oerdegelijke aanhangwagens voor bomentransport.

Het aantal assen en daarmee laadvermogen is samen met u op maat te bepalen. Jumbo Groenewegen biedt u tevens de mogelijkheid om de koppelingshoogte van uw aanhangwagen te bepalen. Dit kan zowel hoog, normaal of laag zijn.

 

Icoon van Jumbo Groenewegen

Het icoon van Jumbo is de lage dubbel uitschuifbare aanhangwagen. Een ware alleskunner die voor zeer veel verschillende soorten vervoer ingezet kan worden. Door de uitschuifbaarheid van deze aanhanger bent u flexibel in de lengte van de vracht die u kunt vervoeren. De aanhanger heeft zeer veel bevestigingsmogelijkheden, ook twistlocks voor containervervoer.

Welke aanhangwagen wordt het voor u?

Aanhangwagens van Jumbo Groenewegen geven u veel flexibiliteit voor vrachtvervoer met een combinatie.

Kunnen wij u verder helpen? Neem direct contact met ons op