Aanhangwagen met opbouw

Jumbo Groenewegen bouwt vele varianten aanhangwagens voor allerlei doeleinden. Veel voorkomend zijn de aanhangwagens met opbouw.

Het chassis kan een schamel aanhangwagen zijn of een middenas aanhangwagen. De opbouw kan zeer uiteenlopend zijn. De opbouw kan een schuifzeilopbouw zijn of een plywood opbouw. Maar ook een iets specialere opbouw is mogelijk, zoals een opbouw voor veevervoer of een opbouw voor gekoeld vervoer. Veel van de opbouw varianten kan Jumbo Groenewegen in eigen huis opbouwen, maar bij specifieke wensen kan er ook samengewerkt worden met een carrosseriebouwer naar keuze.

 

Schamel aanhangwagen met opbouw

Deze aanhangwagen heeft een stuuras aan de voorzijde, de schamel, en 1 of 2 assen aan de achterzijde. De aanhangwagen kan autonoom staan en is ook makkelijk te verplaatsen. De opbouw is geheel naar keuze.

 

Middenas aanhangwagen met opbouw

De middenas aanhangwagen heeft standaard 2 assen in het midden van de aanhangwagen. Andere configuraties zijn mogelijk in overleg. Meestal wordt de aanhangwagen voorzien van een steunpoot zodat de aanhangwagen wat stabieler staat. De opbouw is geheel naar keuze

Foto's van de Aanhangwagen met opbouw

Klik op de foto's om deze groter te bekijken.

Een offerte aanvragen voor een Aanhangwagen met opbouw?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kunnen wij u verder helpen? Neem direct contact met ons op