Container aanhangwagen

Jumbo Groenewegen is specialist in het bouwen van container aanhangwagens

Jumbo Groenewegen is specialist in het bouwen van aanhangwagens. Voor het vervoeren van 20 ft containers of afzetbakken heeft Jumbo Groenewegen de geschikte container aanhangwagen. De degelijke container aanhangwagens zijn te leveren in twee varianten, in een middenas uitvoering of in een schamel uitvoering.

 

Standaard wordt de middenas aanhangwagen voor containervervoer uitgevoerd met 2 assen, de assen worden optimaal onder het chassis gemonteerd voor een maximaal laadvermogen. Aan de voorzijde wordt een pootstel gemonteerd voor ondersteuning bij laden en lossen. Het gehele chassis wordt geconserveerd voor een lange levensduur, de kleur is uiteraard in overleg te bepalen. Voor het goed vastzetten van de containers of afzetbakken zijn twistlocks aanwezig, deze twistlocks kunnen in overleg op de ideale plaats gemonteerd worden

 

De schamel aanhangwagen voor containervervoer heeft standaard 2 assen, vooraan en achteraan. Maar ook uitgevoerd worden in een 3 assige variant. Hierbij zit 1 schamelas vooraan en een tandem as aan de achterzijde. Ook de schamel aanhangwagen wordt uitgebreid geconserveerd voor een lange levensduur. Twistlocks worden gemonteerd op de ideale posities voor het makkelijk zekeren van de lading.

 

Alle aanhangwagens van Jumbo Groenewegen worden uiteraard voorzien van de wettelijke verplichte afschermingen en markeringen. Verschillende opties zijn ook desgewenst mogelijk, hierbij kan gedacht worden aan reservewiel of kisten. Qua verlichtingen kiest Jumbo Groenewegen bijna altijd voor LED verlichting.

Een offerte aanvragen voor een Container aanhangwagen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kunnen wij u verder helpen? Neem direct contact met ons op