Containerchassis van Jumbo Groenewegen

Een robuuste bouw voor intensief gebruik
Heavy duty, zonder gebruiksgemak te verliezen
Twee, drie of vier assen zijn mogelijk, verkrijgbaar als starre of als gestuurde variant
Kan tegen een stootje

Doordat een containerchassis meerdere malen per dag beladen en gelost worden, is het van belang dat het chassis tegen een stootje moet kunnen. Daarom is het chassis in alles heavy duty, zonder daarbij het gebruiksgemak uit het oog te verliezen.

Veelzijdige oplossing

De containerchassis van Jumbo Groenewegen zijn heel veelzijdig, wij bieden voor ieder segment een passende oplossing.

De verschillende containerchassis van Jumbo Groenewegen

40 – 45 ft vast chassis

Oerdegelijk en multifunctioneel inzetbaar, wordt uitgevoerd met 3 of 4 assen op een vast chassis. Uitgerust voor het zware werk kan dit chassis ingezet worden voor het vervoer van 2 stuks 20 ft containers, of 1 stuk 40 ft container of zelfs de grote 45 ft container.

40 – 45 ft pneumatisch uitschuifbaar achterkant

De meest robuuste “kontschuiver” op de markt. Niet de lichtste, maar wel de sterkste. Populair bij inland terminals.

20 ft vast chassis

Voor de kleinere 20 ft containers heeft Jumbo Groenewegen een chassis met 2 of 3 assen. Deze chassis zijn onderhoudsarm en duurzaam, mede door een goede conservering van het chassis.

LZV B-Double Container

Jumbo B-Doubles voor containervervoer zijn uitgerust met een lucht-bediend 20ft schuifframe. De container kan op meerdere posities geplaatst worden om de beste trekasdruk te krijgen. Bij laden en lossen aan een dock kan de container geheel naar achter geschoven worden. Voor meer informatie ga naar onze B-Double pagina.

Kenmerken van de containerchassis

De chassis van Jumbo Groenewegen kenmerken zich door een robuuste bouw met een lange levensduur. Doordat een container chassis meerdere malen per dag beladen en gelost worden, is het van belang dat het chassis tegen een stootje moet kunnen. Daarom zijn de containerchassis van Jumbo Groenewegen in alles heavy duty, zonder daarbij het gebruiksgemak uit het oog te verliezen. De chassis kan uitgerust worden met 2, 3 of 4 assen, die verkrijgbaar zijn als starre of als gestuurde variant.

 

Varianten bij Jumbo Groenewegen

De containerchassis van Jumbo Groenewegen zijn heel veelzijdig, wij bieden voor ieder segment een oplossing.

  • Vast chassis. Deze chassis zijn geschikt voor slechts één maatvoering container, dit kan een vast chassis zijn voor het vervoer van 20ft, 30ft, 40ft of een 45ft container. Deze chassis kenmerken zich door duurzaamheid, er zijn weinig extra onderdelen en accessoires nodig op het chassis.
  • Dit chassis is in- en uitschuifbaar, waardoor alle maatvoeringen containers op dit chassis vervoert kunnen worden.
  • Op dit chassis kan bijvoorbeeld één stuk 40ft container vervoerd worden of 2 stuks 20ft containers. Met een deelchassis bent u flexibeler in het formaat containers dat u vervoert.
  • LZV Combinatie. Ook voor LZV vervoer met containers biedt Jumbo Groenewegen u de oplossing. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een combinatie met een B-Double.
  • Container aanhangwagens. De aanhangwagens voor containervervoer kunnen natuurlijk ook in verschillende maatvoeringen aan u geleverd worden.

Duurzaamheid en flexibiliteit

De containerchassis van Jumbo Groenewegen kenmerken zich door de duurzame materialen, bijbehorende lange levensduur.

 

Afhankelijk van de gekozen variant, kent de oplegger een levensduur van 12 tot zelfs 25 jaar. Naast de keuze in uitvoering tussen de Groenewegen en een Jumbo chassis, kan Jumbo Groenewegen veel verschillende varianten leveren.

Foto's van de Containerchassis

Klik op de foto's om deze groter te bekijken.

Robuuste bouw voor intensief gebruik

De chassis van Jumbo Groenewegen kenmerken zich door een robuuste bouw en gebruiksvriendelijk ontwerp.

Een offerte aanvragen voor een Containerchassis?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kunnen wij u verder helpen? Neem direct contact met ons op