Jumbo Groenewegen gaat verhuizen

Algemeen - 12 december 2018

Als onderdeel van de nieuwe strategie van Groep Jumbo Groenewegen zijn wij verheugd de volgende stappen van ons bedrijf aan te kondigen:

  1. Vanaf januari 2019 zullen wij een trots onderdeel zijn van de gemeenschap op de Automotive Campus in Helmond. Ons hoofdkantoor, samen met de afdelingen Financiën, Sales en Engineering zal verhuizen van de huidige locatie op de Mierloseweg 244 naar de Automotive Campus nr. 30, samen met de afbouw van onze trailers en opleggers. De overdracht van uw nieuwe trailer zal in het nieuwe jaar dan ook daar plaatsvinden.
  2. De Service- en Onderhoudsafdeling zal verhuizen naar de locatie Vossenbeemd 98 waar ook Loven Truck Helmond gevestigd is. Voor u verandert er niets, behalve het adres. We behouden onze eigen identiteit; onze medewerkers zullen gebruik maken van de faciliteiten van Loven en blijven u de hoge kwaliteit en service bieden zoals we dat al jaren doen.

Als u vragen heeft naar aanleiding van dit bericht, dan kunt u contact opnemen met uw partner bij Groep Jumbo Groenewegen.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

We sturen elke twee maanden een nieuwsbrief met tips, weetjes en updates

Kunnen wij u verder helpen? Neem direct contact met ons op