B-double

Zeer robuust en gebruiksvriendelijk gebouwd
Met naloop fusee of gedwongen gestuurd om aan de draaicirkel te voldoen
Robuust en gebruiksvriendelijk

B-double van Jumbo Groenewegen

De B-doubles van Jumbo Groenewegen worden uitgerust met een naloop fusee as om aan de wettelijke draaicirkel te voldoen. Het asstel is schuifbaar en zodanig beveiligd dat men niet kan wegrijden zonder dat het asstel vergrendeld is. De B-doubles zijn zeer robuust en gebruiksvriendelijk gebouwd. De B-doubles van Jumbo Groenewegen kunnen uitgevoerd worden met zowel een schuifzeil opbouw alsmede een plywood opbouw.

 

B-Double 8060mm en 13600mm (kort-lang)

Als u LZV wil gaan rijden en daarvoor ook uw huidige wagenpark willen inzetten kunt u kiezen voor een zogenaamde kort-lang combinatie. De B-double is in dat geval 8060mm lang met een uitschuifbaar assenstel. Achter deze B-double kunt u dan uw 13600mm oplegger koppelen. Zo kunt u LZV gaan rijden met uw bestaande wagenpark.

 

Voor extra laadruimte kan 2 assige B-Double 8060mm ook geleverd worden in een maxi uitvoering. Hierbij is de koppelingshoogte 1050mm in plaats van de standaard 1150mm. Het assenstel is gemonteerd op een uitschuifbaar frame. Bovenop dit frame is een luchtbediende koppelschotel gemonteerd. Wanneer het voertuig solo rijdt wordt dit assenstel onder de laadbak geschoven. Het schuifframe wordt voorzien van een opstapje. Schuifdelen en vergrendeling volgens de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard uitgevoerd.

 

B-Double 10550mm en 10550mm (city-city)

Met deze LZV combinatie kiest u voor een city B-Double met uitschuifbaar assenstel, achter deze city B-Double kunt u nog een city oplegger koppelen. Ook met deze combinatie blijft u binnen de wettelijke maximale lengte.

 

De B-doubles van Jumbo Groenewegen zijn uit te voeren met 2 of 3 assen en eventueel te voorzien van een onderschuifklep. Het assenstel is gemonteerd op een uitschuifbaar frame. Bovenop dit frame is een luchtbediende koppelschotel gemonteerd. Wanneer het voertuig solo rijdt wordt dit assenstel onder de laadbak geschoven. Het schuifframe wordt voorzien van een opstapje. Schuifdelen en vergrendeling volgens de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard uitgevoerd.

 

B-Double containerframe

Jumbo B-Doubles voor containervervoer zijn uitgerust met een lucht-bediend 20ft schuifframe. De container kan op meerdere posities geplaatst worden om de beste trekasdruk te krijgen. Bij laden en lossen aan een dock kan de container geheel naar achter geschoven worden.

Dit Jumbo containerframe wordt uitgevoerd met 3 assen en kan gestuurd worden door een naloop fusee as of Tridec TDX stanggestuurd. De Jumbo container LZV wordt uitgevoerd met een luchtbediend verschuifbaar chassisframe.

Vergrendel posities:

Specificaties van de B-double

Kenmerken B-Double 2 assige 8060 met schuifzeil opbouw

Type besturing
Laatste as fusee gestuurd
Inwendige lengte
8060mm
Inwendige hoogte dak
2640mm
Inwendige breedte (tussen rongen)
2481mm
Inhoud
52,8 m³
Maximaal gewicht, voor
12.000kg
Maximaal gewicht, achter
18.000kg
Maximaal gewicht, totaal
30.000kg
Afwerking vloer
9 tons platenvloer
Afwerking profielen
Geanodiseerde aluminium profielen

Kenmerken B-Double 2 assige 10550 met schuifzeil opbouw

Type besturing
Laatste as fusee gestuurd
Inwendige lengte
10550mm
Inwendige hoogte dak
2640mm
Inwendige breedte (tussen rongen)
2481mm
Inhoud
69,1 m³
Maximaal gewicht, voor
12.000kg
Maximaal gewicht, achter
18.000kg
Maximaal gewicht, totaal
30.000kg
Afwerking vloer
9 tons platenvloer
Afwerking profielen
Geanodiseerde aluminium profielen

Kenmerken B-Double containerframe 3 assig met X-steering

Type besturing
TDX-steering op voorste en achterste as
Containerformaat
20 ft
Koppelingshoogte
1150mm
Chassishoogte
13090mm
Totale lengte
9610mm
Maximaal gewicht, voor
18.000kg
Maximaal gewicht, achter
27.000kg
Maximaal gewicht, totaal
45.000kg

Foto's van de B-double

Klik op de foto's om deze groter te bekijken.

Zeer robuust en gebruiksvriendelijk

De B-doubles van Jumbo Groenewegen worden uitgerust met een naloop fusee as om aan de wettelijke draaicirkel te voldoen. Het asstel is schuifbaar en zodanig beveiligd dat men niet kan wegrijden zonder dat het asstel vergrendeld is. De B-doubles zijn zeer robuust en gebruiksvriendelijk gebouwd. De B-doubles van Jumbo Groenewegen kunnen uitgevoerd worden met zowel een schuifzeil opbouw alsmede een plywood opbouw.

Een offerte aanvragen voor een B-double?

Kunnen wij u verder helpen? Neem direct contact met ons op