De open oplegger van Jumbo Groenewegen

De open oplegger van Jumbo Groenewegen is de ideale keuze voor decennialang betrouwbaar gebruiksgemak.
Als weersinvloeden geen invloed spelen
Elke open oplegger is maatwerk
Gekenmerkt door uw specificatie

Voor de open oplegger kent Jumbo Groenewegen niet één standaard, maar leveren wij altijd maakwerk.

Ideaal voor elk type vracht

Een open oplegger kan voor vele soorten vrachten ingezet worden en door de verschillende opties kunt u de oplegger volledig afstemmen op de vereisten voor uw transport. De oplegger wordt voorzien van voldoende bevestigingspunten om uw vracht te zekeren voor transport.

De verschillende open opleggers van Jumbo Groenewegen

Plateau oplegger

Multifunctioneel inzetbaar en oerdegelijk. De open opleggers van Jumbo Groenewegen. Inzetbaar voor allerlei verschillende soorten vracht. Vooral ideaal als de afmetingen van de vracht ervoor zorgen dat bijvoorbeeld zeil of een wand in de weg zitten. Veel gebruikt voor het vervoer van werktuigen of machines. Maar ook voor vervoer van stenen, buizen, hout en ander bouwmateriaal.

Uitschuifbare plateau oplegger

Dezelfde kwaliteit als de standaard open oplegger van Jumbo Groenewegen maar dan uitschuifbaar. Meer lengte en flexibiliteit om lange ondeelbare vrachten te vervoeren. De oplegger is ruimschoots voorzien van allerlei bevestigingsmogelijkheden. Zo kan de vracht ten alle tijden en op verschillende manieren gezekerd worden.

Kraantrailer

Als er vaak op plekken gelost moet worden waar geen losmateriaal beschikbaar is, is een trailer met een kraan een ideale oplossing. Bijvoorbeeld op een bouwterrein kan gemakkelijk bouwmateriaal gelost worden zonder dat een kraan of heftruck noodzakelijk is. Jumbo Groenewegen heeft ruime ervaring met kraantrailers en werkt samen met gerenommeerde leveranciers voor de kraan

De open oplegger: voor elke vracht inzetbaar

Een open oplegger kan voor vele soorten vrachten ingezet worden en door de verschillende opties kunt u de oplegger volledig afstemmen op de vereisten voor uw transport. De oplegger wordt voorzien van voldoende bevestigingspunten om uw vracht te zekeren voor transport.

 

Het vervoeren van werktuig of machines is daarom eenvoudig mogelijk. Ook kunt u kiezen voor opstaande randen waarmee bijvoorbeeld stenen of hout vervoerd kunnen worden. Als u regelmatig lange ondeelbare vracht heeft, is een uitschuifbare oplegger een goede optie.

Robuust maatwerk

Een open oplegger van Jumbo Groenewegen kenmerkt zich door uw specificatie. Voor dit type oplegger kent Jumbo Groenewegen niet één standaard, maar leveren wij altijd maakwerk. Uiteraard hebben wij wel veel ervaring in huis, waardoor we u kunnen adviseren over welke configuratie voor uw oplegger zowel operationeel als financieel het beste past.

 

De vracht die u gaat vervoeren is het uitgangpunt voor het samenstellen, zodat deze precies aan uw eisen voldoet. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een 2-, 3- of 4-assige oplegger. Daarnaast heeft u de keuze tussen starre of gestuurde assen. Ook een aslift, om de slijtage van de banden te reduceren, een aansluiting voor een meeneemheftruck of een kraan op uw oplegger behoren tot de mogelijkheden om uw oplegger volledig gereed te maken voor de vracht die u gaat vervoeren. Zoals gezegd beschikt Jumbo Groenewegen over een uitschuifbare oplegger, zodat uw lange ondeelbare vracht ook zonder problemen vervoerd kan worden.

 

Heeft u een speciale opbouw nodig?

Mocht u een speciale opbouw nodig hebben dan kan Jumbo Groenwegen een kaal chassis leveren. In samenwerking met uw carrosseriebouwer wordt uw oplegger op maat vervaardigd.

 

Specificaties

  • Standaard plateau of uitschuifbaar
  • 2, 3, of 4 assen
  • Starre as, naloop-fusee as, Tridec of X-steering uitvoering mogelijk
  • Aslift
  • Meeneemheftruck aansluiting
  • Rongkokers, twistlocks en ladingcertificaaat
  • Stenentrailer met opstaande randen
  • Kraantrailer

Foto's van de Open opleggers

Klik op de foto's om deze groter te bekijken.

Robuust maatwerk

Een open oplegger van Jumbo Groenewegen kenmerkt zich door uw specificatie. Voor dit type oplegger kent Jumbo Groenewegen niet één standaard, maar leveren wij altijd maakwerk.

Een offerte aanvragen voor een Open opleggers?

Kunnen wij u verder helpen? Neem direct contact met ons op