Schuifzeil oplegger

Eenvoudig laden en beschermd transport
1, 2 of 3 assen
Star, Tridec of GreenSteering gestuurde as
Verkrijgbaar met een frame voor een meeneemheftruck (kooiaap)
Voorzien van schuifdak, voor laden en lossen vanaf boven
Breed inzetbaar en lange levensduur

De schuifzeil oplegger is breed inzetbaar door de vele mogelijkheden voor laden en lossen en verschillende soorten transport. Afhankelijk van de gekozen variant, kent de oplegger een levensduur van 12 tot zelfs 25 jaar.

Snel en eenvoudig laden en lossen

Het grote voordeel van een schuifzeil oplegger is dat het zeil aan beide zijden volledig ingetrokken kan worden, waardoor de laadvloer volledig toegankelijk is.

Schuifzeil oplegger van Jumbo Groenewegen

Combineer de voordelen van een toegankelijk laadvloer en een overdekte oplegger, met de schuifzeil oplegger van Jumbo Groenewegen. Uw lading is tijdens het vervoer volledig beschermd tegen de elementen. Met onze schuifzeil oplegger kiest u voor droog en schoon transport, uw lading is volledig afgedekt en dus niet direct zichtbaar.

De verschillende schuifzeil varianten van Jumbo Groenewegen

Eenvoudig laden en lossen met een schuifzeil oplegger

De laadvloer van de oplegger is aan alle zijden goed toegankelijk, voor snel en eenvoudig laden en lossen. Het grote voordeel van een schuifzeil oplegger is dat het zeil aan beide zijden volledig ingetrokken kan worden, waardoor de laadvloer volledig toegankelijk is. Dit maakt een schuifzeil oplegger ideaal voor het laden en lossen met een heftruck.

 

Naast het feit dat de schuifzeil oplegger eenvoudig toegankelijk is, is een ander groot voordeel dat er veel tijdswinst behaald kan worden doordat er niet gewerkt hoeft te worden met het ‘first-in, last-out’ principe tijdens het laden en lossen. Doordat de laadvloer is zijn geheel toegankelijk is, kunt u gespreid laden en lossen langs de gehele lengte van de oplegger.

 

Tenslotte is de schuifzeil oplegger voorzien van een schuifdak. Hierdoor kan de oplegger ook van bovenaf geladen worden met een bovenloopkraam. De oplegger wordt naar keuze voorzien van een achtersluitende laadklep, een onderschuivende laadklep of een meeneemheftruck aansluiting.

Duurzaamheid en flexibiliteit

De schuifzeil oplegger van Jumbo Groenewegen kenmerkt zich door de duurzame materialen, bijbehorende lange levensduur en veel flexibiliteit bij het laden en lossen. Het zeil is gemaakt van duurzaam materiaal en de oplegger kent een hoog afwerkingsniveau.

De oplegger is breed inzetbaar door de vele mogelijkheden voor laden en lossen en verschillende soorten transport. Afhankelijk van de gekozen variant, kent de oplegger een levensduur van 12 tot zelfs 25 jaar. Naast de keuze in uitvoering tussen de Optima, Optima Plus en de Groenewegen Premium, kan Jumbo Groenewegen veel verschillende varianten leveren. Naast de 1-assige of 2-assige City varianten, zijn er ook de 2-assige of 3-assige starre varianten bij de standaard schuifzeil en de Euro 7, de groenste oplegger op de Nederlandse wegen. Ook gestuurde assen zijn zeer gebruikelijk bij Jumbo Groenewegen. Gestuurde assen wordt vaak gekozen bij de Groenewegen Optima Plus en de Groenewegen Premium. De gestuurde assen kunnen zowel Tridec als ook X-steering zijn. Uiteraard kan de oplegger voorzien worden van een achtersluitende laadklep, een onderschuivende laadklep of een meeneemheftruck aansluiting.

Welke schuifzeil oplegger wordt het voor u?

De oplegger is breed inzetbaar door de vele mogelijkheden voor laden en lossen en verschillende soorten transport. Afhankelijk van de gekozen variant, kent de oplegger een levensduur van 12 tot zelfs 25 jaar.

Kunnen wij u verder helpen? Neem direct contact met ons op