City schuifzeil oplegger

Ideaal voor distributiewerk in de stad
Compact en wendbaar
Meestal voorzien van een laadklep
Compact en wendbaar

Ideaal voor distributiewerk in de stad, zoals het bevoorraden van kroegen of winkels.

Meestal voorzien van een laadklep

Dit kan zowel een onderschuivende laadklep zijn, maar ook een achtersluitende laadklep.

City schuifzeil oplegger van Jumbo Groenewegen

Voor distributie werkzaamheden levert Jumbo Groenewegen compacte, wendbare city schuifzeilopleggers. Uiteraard ideaal voor distributiewerk in de stad, zoals het bevoorraden van kroegen of winkels. Maar naast stadsdistributie wordt een city schuifzeiloplegger ook veel ingezet op andere moeilijk bereikbare plaatsen, zoals bijvoorbeeld boerderijen of krappe dorpsstraatjes.

 

Onze city schuifzeilopleggers zijn korter dan een standaard schuifzeiloplegger, leverbaar in lengte 10600mm, 11105mm en 11600mm. De city schuifzeil oplegger van Jumbo Groenewegen heeft 1 of 2 assen en is altijd gestuurd om de goede wendbaarheid te realiseren. Qua gestuurde assen kunt u kiezen uit Tridec gestuurd of GreenSteering.

 

Een city schuifzeiloplegger van Jumbo Groenewegen is vaak voorzien van een laadklep. Dit kan zowel een onderschuivende laadklep zijn, maar ook een achtersluitende laadklep. Voor snel laden en lossen is een achtersluitende laadklep ideaal, maar als de achterdeur van de oplegger ook regelmatig gebruik moet worden dan is een onderschuivende laadklep aan te bevelen.

Specificaties van de City schuifzeil oplegger

Kenmerken city schuifzeil oplegger met 1 as

Type besturing
Tridec TD stangbesturing op de as
Inwendige lengte
10600mm
Inwendige hoogte dak
2690mm
Inwendige breedte (tussen rongen)
2481mm
Inhoud
67,9 m³
Maximaal gewicht, voor
12.000kg
Maximaal gewicht, achter
10.000kg
Maximaal gewicht, totaal
22.000kg
Afwerking vloer
Hardhouten vloer met verzinkte omegaprofielen
Afwerking profielen
Geanodiseerde aluminium profielen
Afwerking carrosserie
Gegalvaniseerde carrosserie delen

Kenmerken city schuifzeil oplegger met 2 assen

Type besturing
Tridec TD stangbesturing of Green-steering kabel gestuurd
Inwendige lengte
11600mm
Inwendige hoogte dak
2690mm
Inwendige breedte (tussen rongen)
2481mm
Inhoud
77,4m³
Maximaal gewicht, voor
14.000kg
Maximaal gewicht, achter
18.000kg
Maximaal gewicht, totaal
32.000kg
Afwerking vloer
Hardhouten vloer met verzinkte omegaprofielen
Afwerking profielen
Geanodiseerde aluminium profielen
Afwerking carrosserie
Gegalvaniseerde carrosserie delen

Foto's van de City schuifzeil oplegger

Klik op de foto's om deze groter te bekijken.

Compacte en wendbare city schuifzeil opleggers

Voor distributie werkzaamheden levert Jumbo Groenewegen compacte, wendbare city schuifzeil opleggers. Uiteraard ideaal voor distributiewerk in de stad, zoals het bevoorraden van kroegen of winkels. Maar naast stadsdistributie wordt een city schuifzeil oplegger ook veel ingezet op andere moeilijk bereikbare plaatsen, zoals bijvoorbeeld boerderijen of krappe dorpsstraatjes.

Een offerte aanvragen voor een City schuifzeil oplegger?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kunnen wij u verder helpen? Neem direct contact met ons op

Groenewegen Premium

Groenewegen Premium, een product van en voor de vakman. Nog met veel handwerk vervaardigd, geen seriewerk, maar degelijk, robuust vakwerk. De Premium is voorzien van hardhouten vloer met verzinkte stalen omegaprofielen. Over de laatste 480 mm van de vloer is over de gehele breedte een stalen tranenplaat gemonteerd. Deze tranenplaat heeft een verzwaarde ondersteuning door middel van extra dwarsliggers. Het kopschot is versterkt door gegalvaniseerde steunen en een stalen stootplaat. De plywoodwanden worden in geanodiseerde aluminium profielen gezet. Aan de achterzijde is deze Premium voorzien van deuren die rondom tevens verstevigd zijn met geanodiseerde aluminium lijsten. Het chassis is geconserveerde met een 150 mµ dikke 2 componenten high-build zinkfosfaat epoxy lak. Gemiddelde levensduur 25 jaar.

Groenewegen Optima

Groenewegen Optima, onze prijsvechter. Een degelijke oplegger met een platenvloer waar met een heftruck tot 9 ton overheen gereden mag worden, een inhoud van 91,9 m³ en een maximaal totaalgewicht van 39 ton. De wanden zijn vervaardigd van 20 mm plywoodpanelen versterkt met polyester binnen- en buitenlaag.  Aan de binnenzijde zijn de wanden onderaan voorzien van 350 mm hoge stootplaat. Gemiddelde levensduur is 12 jaar.

Groenewegen Optima Plus

Groenewegen Optima Plus, voorzien van hardhouten vloer met verzinkte stalen omegaprofielen. Daarnaast is de binnenzijde van de oplegger extra degelijk doordat het kopschot is versterkte met een stalen stootplaat. Verder is de oplegger voorzien van verzinkte hoekstijlen en zware stalen stootblokken op de hoeken. Het 4mm randprofiel is voorzien van vastzetgaten. Gemiddelde levensduur is 15 jaar.

Keuzehulp bij stuursysteem

GreenSteering kabel gestuurd

Kabel gestuurd is een mechanisch stuursysteem waarbij met behulp van een staalkabel de assen gestuurd kunnen worden. Alle mogelijke asconfiguraties kunnen gestuurd worden, één as, twee assen, de achterste as bij twee assen, of de eerste en derde as bij drie assen. In overleg kan de beste configuratie gevonden worden.

Tridec stang gestuurd

Stang gestuurd is een mechanisch stuurstysteem waarbij doormiddel van een verbindingsstang de achterste as van een één, twee of drie assige oplegger gestuurd wordt. Ook is het mogelijk om de laatste twee assen te sturen bij een drie assige oplegger. Met dit stuursysteem zijn binnensteden beter bereikbaar en zijn rotondes beter te nemen.