Euro 7 schuifzeil oplegger

De groenste oplegger op de Nederlandse wegen
De groenste oplegger op de Nederlandse wegen
Milieuvriendelijk en kostenbesparend
Perfecte stuurhoek binnen handbereik

Een perfectie stuurhoek is binnen handbereik door de mogelijkheid om met twee assen te sturen.

Besparing tot 1500 liter brandstof

De Jumbo Groenewegen Euro 7 bespaart tot 1500 liter brandstof per jaar, waardoor 6% minder CO2 wordt uitgestoten.

Euro 7 schuifzeil oplegger van Jumbo Groenewegen

De Euro 7 schuifzeil oplegger van Jumbo Groenewegen is de groene keuze waar brandstof mee bespaard wordt, tot wel 1500 liter per jaar. Door het unieke stuurmechanisme ligt de oplegger stabiel op de weg en is de perfecte stuurhoek mogelijk. Minder brandstof, dus ook minder kosten. Milieuvriendelijk en kostenbesparend: de Jumbo Groenewegen Euro 7 is met recht de groenste oplegger op de Nederlandse wegen.

 

Wat de Jumbo Groenewegen Euro 7 uniek maakt is de mogelijkheid om met twee assen te sturen, waardoor de perfecte stuurhoek binnen handbereik is. Door het stuursysteem van de Jumbo Groenewegen Euro 7 oplegger, wordt de levensduur van de banden met 400% verlengd. Minder last van slippen, schuren en piepen in bochten, maar juist koelere banden met een langere levensduur. Beperk de kosten en bandenslijtage. Doordat op de banden van de Jumbo Groenewegen Euro 7 oplegger langer doorgereden wordt, ontstaat er een kostenbesparing van € 1600 per jaar. De Euro 7 oplegger is daarom de betere en kostenbesparende optie.

 

De Jumbo Groenewegen Euro 7 bespaart tot 1500 liter brandstof per jaar, waardoor 6% minder CO2 wordt uitgestoten. De Euro 7 is daarom de groenste oplegger en goed voor het milieu.

Specificaties van de Euro 7 schuifzeil oplegger

Kenmerken Euro 7

Type besturing
Green Steering, kabel gestuurd
Inwendige lengte
13620mm
Inwendige hoogte dak
2690mm
Inwendige breedte (tussen rongen)
2481mm
Inhoud
90,8 m³
Maximaal gewicht, voor
15.000kg
Maximaal gewicht, achter
27.000kg
Maximaal gewicht, totaal
42.000kg
Afwerking vloer
Hardhouten vloer met verzinkte omegaprofielen
Afwerking profielen
Geanodiseerde aluminium profielen
Afwerking carrosserie
Gegalvaniseerde carrosserie delen
Afwerking dak
Schuifdak

Foto's van de Euro 7 schuifzeil oplegger

Klik op de foto's om deze groter te bekijken.

De groenste trailer van Nederland

De Jumbo Groenewegen Euro 7 schuifzeil oplegger bespaart tot 1500 liter brandstof per jaar, waardoor 6% minder CO2 wordt uitgestoten. De Euro 7 is daarom de groenste oplegger en goed voor het milieu.

Een offerte aanvragen voor een Euro 7 schuifzeil oplegger?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kunnen wij u verder helpen? Neem direct contact met ons op

Groenewegen Premium

Groenewegen Premium, een product van en voor de vakman. Nog met veel handwerk vervaardigd, geen seriewerk, maar degelijk, robuust vakwerk. De Premium is voorzien van hardhouten vloer met verzinkte stalen omegaprofielen. Over de laatste 480 mm van de vloer is over de gehele breedte een stalen tranenplaat gemonteerd. Deze tranenplaat heeft een verzwaarde ondersteuning door middel van extra dwarsliggers. Het kopschot is versterkt door gegalvaniseerde steunen en een stalen stootplaat. De plywoodwanden worden in geanodiseerde aluminium profielen gezet. Aan de achterzijde is deze Premium voorzien van deuren die rondom tevens verstevigd zijn met geanodiseerde aluminium lijsten. Het chassis is geconserveerde met een 150 mµ dikke 2 componenten high-build zinkfosfaat epoxy lak. Gemiddelde levensduur 25 jaar.

Keuzehulp bij stuursysteem

GreenSteering kabel gestuurd

Kabel gestuurd is een mechanisch stuursysteem waarbij met behulp van een staalkabel de assen gestuurd kunnen worden. Alle mogelijke asconfiguraties kunnen gestuurd worden, één as, twee assen, de achterste as bij twee assen, of de eerste en derde as bij drie assen. In overleg kan de beste configuratie gevonden worden.