Specials - op maat voor u gemaakt

Op maat gemaakt, afgestemd op uw eisen

Semi dieplader met vast of uitschuifbaar chassis

Hiermee heeft u de functionaliteit van een semi dieplader met de flexibiliteit van een uitschuifbaar frame. Ideaal voor vervoer van lange producten die niet over de hele lengte ondersteund dienen te worden. Meestal uitgevoerd met 3 assen waarbij 1 of 2 assen gestuurd zijn.

Rollover

Niet alleen de zijwanden gaan open, maar allebei de zijwanden en het dak zijn in een meer in zijn geheel naar voren te schuiven.

In overleg met de klant worden alle vervoersbehoeftes in beeld gebracht en daarbij wordt de keuze gemaakt voor een oplegger die het beste gaat voldoen. Vervolgens wordt er in samenspraak met onze engineers een concept op maat uitgewerkt.

Het uiteindelijke concept zal door Jumbo Groenewegen geproduceerd worden.

 

Een aantal voorbeelden van specials zijn de volgende.

  • Semi dieplader met uitschuifbaar chassis, hiermee heeft u de functionaliteit van een semi dieplader met de flexibiliteit van een uitschuifbaar frame. Ideaal voor vervoer van lange producten die niet over de hele lengte ondersteund dienen te worden.┬áMeestal uitgevoerd met 3 assen waarbij 1 of 2 assen gestuurd zijn.
  • Oprijwagen, deze opleggers worden voorzien van oprijplaten waardoor de te vervoeren voertuigen zelf de oplegger op kunnen rijden. Deze oprijwagens worden veelal ingezet om landbouwvoertuigen of wegenbouwvoertuigen te verplaatsen.
  • Ook Roll-overs behoren tot de specials waar Jumbo Groenewegen ervaring mee heeft. Niet alleen de zijwanden gaan open, maar allebei de zijwanden en het dak zijn in een meer in zijn geheel naar voren te schuiven.
  • Maar ook kraantrailers of stenentrailers behoren bij Jumbo Groenewegen tot de mogelijkheden.

Foto's van de Special

Klik op de foto's om deze groter te bekijken.

Een offerte aanvragen voor een Special?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kunnen wij u verder helpen? Neem direct contact met ons op